Siirry pääsisältöön

Erälupia ja elämyksiä

Valtion maat ja vedet ovat sinua varten. Metsähallituksen tehtävä on järjestää erämahdollisuuksia niillekin, joilla ei näitä mahdollisuuksia muuten olisi. Erähenkilöstömme suunnittelee metsästyksen, kalastuksen ja maastoliikenteen kestävästi, ja erätarkastajamme vastaavat valtion maiden valvonnasta. Kun hankit eräluvan, sijoitat luontoon, sillä tuloja käytetään luonnon hyväksi.

Eräluvat.fi-palvelusta saat kalastus-, metsästys- ja maastoliikenneluvat valtion maille. Voit myös maksaa valtion kalastonhoitomaksun.

Ajankohtaista

Virrasta poimittua

Sininen ja valkoinen Suomi💙🤍Hyvää itsenäisyyspäivää!🇫🇮
7.12.2022 3:50
Facebook: Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi! 🇫🇮
Facebook: Photos from Metsähallitus erävalvonta's post
Vuoden 2023 kalastonhoitomaksu on nyt myynnissä uusituin hinnoin!🐟 47€ vuosi🐟 16€ 7vrk🐟 6€ vuorokausi💙 Kalastonhoitomaksu on sijoitus luontoon, sillä kalastonhoitomaksuilla hoidetaan kalavesiä sekä kalakantoja, valvotaan kalastusta ja neuvotaan kalastajia! ✨Tässäpä hyvä aineeton joululahjavinkki jo korvan taa! Linkki kalastonhoitomaksuun löytyy biosta.📷: Aku Ahlholm
24.11.2022 3:50
Kalasaalis alkoi taas kiinnostaa
Pitkään olemme puhuneet vain elämyksistä. Tuli kriisi, kala kallistui ja pian oli toinen ääni kellossa, kirjoittaa viestintäpäällikkö Aku Ahlholm.
Hoitokalastajan haudutetut kevätsorvat
Villiruokablogi VI. Sorva on useille kokeneillekin kalastajille tuntematon laji. Joel Heino kertoo, milloin sitä saa ja miten siitä tehdään maukasta evästä.