Siirry pääsisältöön

Erärepun eväin sinusta kasvaa eränkävijä ja saat enemmän irti harrastuksesta. Pelaa, opiskele ja tutustu eränkäynnin historiaan!

Erähistoriakohteet ovat kulttuurihistoriallisesti merkittäviä kalastus- ja metsästyskohteita. Kohteilla kalastaessaan ja metsästäessään voi yhä havaita merkkejä entisaikojen elämästä.

Eräkasvatusta on helppo sisällyttää opetukseen, kun hyödyntää Erälupien opetusmateriaaleja tai kutsuu eräkummin vieraaksi.

Erälupien pelit ovat hauska tapa oppia saaliskiintiöistä, kalojen vaelluksesta sekä metsänvartijan työstä.

Eräluvat-mobiilisovellus helpottaa lupaostoksia etenkin niissä tilanteissa, joissa lupa-alue on jo tiedossa ja lupa halutaan ostaa nopeasti ja helposti esimerkiksi paikan päällä.

Kalastus-, metsästys- tai muu luontoelämys on erinomainen lahja! Lupauksesi viedä läheisesi luontoretkelle voit kirjoittaa tulostamallesi lahjakortille.

Palosaaren mallitila

Tiedätkö, miten riista haluaisi, että metsiä hoidetaan? Palosaaren tila Pyhäjoella on Eräpalveluiden mallitila, jonne asiantuntijat ovat perustaneet ihannealueita eri riistalajeille.

Tutustu Palosaaren mallitilaan.

Virtuaali-Petola

Tervetuloa virtuaali-Petolaan! Täällä voit esimerkiksi pelata muistipeliä ja tietovisaa sekä lukea satuja karhusta, sudesta, ilveksestä ja ahmasta.

Käy virtuaali-Petolassa (suurpedot.fi).