Siirry pääsisältöön

Valtion alueita koskevat kalastus- ja metsästysuutiset löydät Eräluvat.fi-sivustolta. Sivustolla voit tutustua myös viimeisimpiin Kieppi- ja Tuikki-lehtiin ja tutkia tulevia tapahtumia, kuten esimerkiksi lupamyynnin aloituspäiviä.

Uutiset

Metsähallitus rajoittaa maksuttomia metsästyslupia

13.05.2022

Metsähallitus uudistaa sidosryhmälupiensa käytännöt. Etenkin maksuttomista metsästysluvista on keskusteltu vilkkaasti julkisuudessa. Uusia sidosryhmälupia ei myönnetä, ennen kuin kriteerit niiden myöntämiseksi on uudistettu.

Olemme päivittäneet Eräluvat-verkkopalvelujen tietosuojaselosteen

05.05.2022

Selosteessa kerromme, mitä tietoja asiakkaista kerätään ja miten niitä säilytetään ja käsitellään.

Metsähallituksen tupien varaaminen vuodelle 2023 aukeaa maanantaina 2.5. klo 12.00

27.04.2022

Varaus- ja vuokratupia voi varata Eräluvat-kaupasta. Pieni osa tuvista on varattavissa alueen luontokeskuksesta tai yhteistyöyrittäjien kautta.

Verkkokaupassa huoltokatko 21.4. kello 7 alkaen

19.04.2022

Huoltokatkon arvioitu kesto on noin kaksi tuntia. Katkon aikana ostoksia ei voi tehdä myöskään Eräluvat-sovelluksen tai puhelinpalvelun kautta.

Eräluvat-blogi

Tie kohti vieraspedottomia lintuvesiä

30.03.2022

Supikoira ja minkki ovat menneinä vuosina saaneet syödä kosteikkolinnustomme tuottoja suhteellisen rauhassa. Pyyntiä on toteutettu, mutta laajamittaista järjestelmällisyyttä ei ole ollut. Pian vuoden käynnissä ollut Metsähallituksen ja Suomen riistakeskuksen Helmi-vieraspetohanke on muuttamassa tilanteen.