Perämeren timantti yritetään pelastaa: Ulkomerelle istutettiin 280 000 poikasta

Metsähallituksen kala-ammattilaiset onnistuivat istuttamaan äärimmäisen uhanalaista meriharjusta ulkomerelle Merivartioston avulla. Perämeren timantiksi kutsutun arvokalan poikaset uivat nyt Ulko- ja Maakrunnin vesillä. Meriharjuksen perimä on otettu turvaan Luonnonvarakeskuksen Keminmaan laitokselle.

Hittikohteiden luvat myytiin nopeasti - osa luvista voi palautua vielä

Torstaina myyntiin tulleet luvat loppuivat nopeasti kolmella suosituimmalla alueilla. Esimerkiksi Posion kanalintuluvat loppuivat muutamassa minuutissa, mutta lupia on sinnekin palautunut myyntiin pitkin päivää. Lähes kaikille alueille riittää kuitenkin ostettavia koko ajan - jopa koko kesä ajan.

Lisää pienriistalupia myyntiin 18.6. - Vuorossa vesilintu-, jänis-, pienpeto- ja majavaluvat sekä Lapin kaupunkilaisluvat

Metsästysluvat, joilla saa pyytää pienriistaa kanalintuja lukuun ottamatta, tulevat myyntiin maanantaina 18.6.2018 klo 9 Eräluvat-verkkokauppaan ja puhelinpalveluun 020 69 2424. Samana päivänä puhelimitse hankittaviksi tulevat myös Lapin kaupunkilaisten kausiluvat, joilla metsästää myös kanalintuja.

Blogit

Pienriistalupien myyntiviikko lähestyy, osa 2 - Vinkkejä luvan ostamiseen verkkokaupassa

Kesäkuun kanalintulupien myyntiviikko lähestyy, ja monella on jo mielessä lupien hankkiminen. Tulenko saamaan lupia samalle alueelle kuin viime vuonna? Ehdinköhän ostaa kaverillekin?

Pienriistalupien myyntiviikko lähestyy, osa 1 – Valmistelut ovat jo käynnissä

Pienriistalupien myyntiviikon alkuun, eli kesäkuun 11. päivään, on vielä reilu kuukausi aikaa, mutta Erälupien asiakashallintatiimissä valmistautuminen myyntiin on jo aloitettu. Mitä kaikkea lupamyyntiviikon järjestelyyn oikein kuuluukaan? Millaisia valmisteluita tiimissämme tehdään? Tässä kahden kirjoituksen minijuttusarjassa avataan sen taustoja, mitä lupamyynnissä tapahtuu ennen myynnin alkua.