Siirry pääsisältöön

Valtion alueita koskevat kalastus- ja metsästysuutiset löydät Eräluvat.fi-sivustolta. Sivustolla voit tutustua myös viimeisimpiin Kieppi- ja Tuikki-lehtiin ja tutkia tulevia tapahtumia, kuten esimerkiksi lupamyynnin aloituspäiviä.

Uutiset

Hirvenmetsästyksen vierasluvan voi ostaa Eräluvat-kaupassa tai sovelluksella - Selvitä tunnistenumero ja tarkista kirjautumistietosi

09.10.2020

Metsähallitukselta hirvenmetsästyksen alueluvan saaneen seurueen on mahdollista tuoda hirvijahtiin metsästysvieraita. Metsästysvieraan tulee lunastaa henkilökohtainen vuorokausilupa eli niin sanottu vieraslupa. Vierasluvan voi ostaa Eräluvat-kaupasta, Eräluvat-sovelluksella tai Metsähallituksen lupahakujärjestelmästä.

Lupaostokset laskulle onnistuvat taas

02.10.2020

Erälupien myyntijärjestelmän ongelmatilanne on korjattu ja lupia saa taas ostettua laskulle Erälupien palvelunumerosta ja asiakaspalvelupisteiltä.

Metsästyskausi vilkkaimmillaan - mitä valtion mailla metsästävän on hyvä huomioida?

24.09.2020

Metsähallituksen talouskäytössä olevat metsäalueet ovat tärkeitä metsästysalueita, joihin myydään vuosittain kymmeniä tuhansia metsästyslupia.

Urho Kekkosen kansallispuistoon vievä Kulasjoen silta pois käytöstä syyskuun lopusta alkaen

14.09.2020

Aittajärven pysäköintipaikalle johtava Kulasjoen silta on pois käytöstä ajalla 28.9.–9.10.2020. Metsähallitus peruskorjaa sillan.

Eräluvat-blogi

Saat sen mistä luovut

28.05.2020

Erätarinoita eristyksiin, osa XIII. Eräluvat tarjoaa poikkeusoloissa eräelämyksiä turvallisesti tarinoina. Toisessa erätarinassaan erätalousjohtaja Jukka Bisi oivaltaa kauan sitten lukemansa kirjan sanoman.