Muistutusviestit metsästyksen saalispalautteesta otetaan käyttöön tällä viikolla

21.10.2019

Metsästyksen saalispalautetta koskevia sähköpostiviestejä aletaan lähettää metsästysasiakkaille viikosta 43 alkaen. Viestit otetaan käyttöön sekä pienriistan kausilupien että vuorokausilupien osalta.

Oletko tilaamassa hirvenmetsästyksen vieraslupaa matkapuhelimella? Tarkistathan lupahakemuksen tunnisteen etukäteen

18.10.2019

Hirvenmetsästyksen vierasluvan voi hankkia soittamalla automaattinumeroon. Tilaamiseen tarvitaan aluelupahakemuksen tunniste, joka on alueluvan hakijan tiedossa. Metsähallitus ei voi luovuttaa tunnistelukua muille kuin hakijalle.

Erävalvonta muistuttaa: Metsäkanalintujen metsästysaikojen kanssa tulee olla tarkkana

18.10.2019

Vaikka metsästysajat ovat kaudella 2019 pitkät, on aikoja jouduttu paikoin myös rajoittamaan. Metsähallituksen erävalvonta muistuttaakin metsästäjiä olemaan tarkkana metsästysaikojen suhteen, sillä esimerkiksi osalla Metsähallituksen lupa-alueista saa metsästää enää ainoastaan pyytä.

Eräluvat-blogi

ERÄVIERAS: Ei se saalis, vaan se tunnelma

04.10.2019

"Kaveri jatkaa jo matkaa. Itse suuntaan vielä Luostanjoen varteen, ihan vain fiilistelemään sitä reunusmetsää. Mieli lepää." Somemetsästäjä Lasse Pörsti kävi metsällä suosikkikohteellaan Hirvivaara-Rostuan alueella.

ERÄVIERAS: Halusin itse hankkia ruuan pöytään

27.09.2019

Somemetsästäjä Riina Vauhkonen kirjoittaa vierasblogissa metsästäjänuransa alusta. "Eniten taisin kuitenkin oppia ihan itse, ja koira oli opettajana."