Siirry pääsisältöön

Valtion alueita koskevat kalastus- ja metsästysuutiset löydät Eräluvat.fi-sivustolta. Sivustolla voit tutustua myös viimeisimpiin Kieppi- ja Tuikki-lehtiin ja tutkia tulevia tapahtumia, kuten esimerkiksi lupamyynnin aloituspäiviä.

Uutiset

Kolmen tunnin uraluvan ostamisessa ongelmia Eräluvat-sovelluksessa

25.02.2021

Eräluvat-mobiilisovelluksella ei tällä hetkellä saa ostettua kolmen tunnin uralupaa teknisten ongelmien vuoksi. Ongelmaa korjataan parhaillaan.

"Ralliviikonloppuna kelkkailtava etäällä erikoiskokeista"

22.02.2021

Rovaniemen MM-rallit ajetaan tulevana viikonloppuna pääosin Metsähallituksen ylläpitämillä metsäautoteillä. Metsähallituksen erävalvonta ja poliisi valvovat ympäröivää maastoa, jotta ralli ei aiheuttaisi luvatonta maastoliikennerallia

Metsästäjät hiihtivät sata kilometriä yhden saaliin eteen

16.02.2021

Metsästäjät pääsivät kokeilemaan koirasteeren ja -metson pyyntiä jo toisena talvena peräkkäin. Metsähallituksen saalisseuranta osoittaa, että saalis oli tiukassa. Yhden linnun eteen metsästäjät hiihtivät keskimäärin 12 päivää ja 100 kilometriä.

Partiot valvovat maastossa MM-rallien aikana

11.02.2021

Haluatko rallit Rovaniemelle jatkossakin? Seuraa tapahtumaa kotona, muistuttavat viranomaiset. Metsähallituksen erävalvonta ja poliisi valvovat myös maastoa, jottei erikoiskokeiden varsille ajeltaisi luvattomasti kelkoilla. MM-ralli ajetaan helmikuun viimeisenä viikonloppuna.

Eräluvat-blogi