Siirry pääsisältöön

Valtion alueita koskevat kalastus- ja metsästysuutiset löydät Eräluvat.fi-sivustolta. Sivustolla voit tutustua myös viimeisimpiin Kieppi- ja Tuikki-lehtiin ja tutkia tulevia tapahtumia, kuten esimerkiksi lupamyynnin aloituspäiviä.

Uutiset

Maastoliikennekausi alkaa 1. lokakuuta – maastoliikenneluvat valtion maille nyt haettavissa

29.09.2023

Maastoliikennekausi alkaa lokakuussa. Uraluvat valtion maille ovat maksullisia, mutta virallisilla moottorikelkkareiteillä saa kelkkailla ilmaiseksi. Maastoliikenneluvan valtion maille voi hankkia Eräluvat-verkkokaupasta.

Hirvenmetsästyksen vierasluvat ovat nyt myynnissä lokakuussa alkaville pyyntijaksoille

28.09.2023

Hirvenmetsästyksen vieraslupien myynti on alkanut lokakuussa alkaville hirvenpyyntijaksoille. Hirvijahtiin voi ostaa henkilökohtaisia hirvenmetsästyksen aluelupia eli niin sanottuja vieraslupia Erälupien verkkokaupasta, Eräluvat-sovelluksesta tai lupahakujärjestelmän kautta.

Metsähallitus kunnostaa Posion Sirniönjoen sillan – silta suljettu viikon ajan lokakuussa

25.09.2023

Posion pienriista-alueella ja Aneen hirvenmetsästysalueella liikkuvien kannattaa huomioida, että tie on korjaustöiden vuoksi suljettu ainakin 4.–11.10.2023 välisen ajan.

Latokartanonkosken kunnostukset valmistuivat tältä syksyltä

19.09.2023

Salossa sijaitsevan Latokartanonkosken kalastuskohteen kunnostustyöt aloitettiin viime viikolla. Koskeen rakennettiin onnistuneesti lisääntymis- ja pienpoikaisalueita lohikaloille. Kunnostukset saatiin tältä syksyltä valmiiksi odotettua nopeammin.

Eräluvat-blogi