Valtion maat ja vedet ovat sinua varten. Metsähallituksen erähenkilöstö suunnittelee metsästyksen, kalastuksen ja maastoliikenteen kestävästi. Kun hankit eräluvan, sijoitat luontoon, sillä tuloja käytetään luonnon hyväksi. Tehtävämme on järjestää erämahdollisuuksia niillekin, joilla sitä ei muuten olisi. Erätarkastajamme vastaavat valtion maiden valvonnasta.

Metsähallituksen eräpalveluväki

Ajankohtaista

Lahnarullat ja kala-asiat kelpasivat kansanedustajille

Uusi kalastuslaki helpotti suomalaisten kalalle pääsyä, kertoivat kalastuksen asiantuntijat eduskunnan kalastusinfossa keskiviikkona. Asiantuntijoiden mukaan vielä pitäisi parantaa vaeluskalojen nousua ja helpottaa kalastusmatkailua.

Yli 100 000 kalastajaa maksanut uuden Kalastonhoitomaksun

Kalastajat maksavat nyt kalastusmaksunsa viime vuotta innokkaammin. Tällä hetkellä uuden Kalastonhoitomaksun on suorittanut yli 117 000 kalastajaa, mikä on yli 20 000 enemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan, ja innostus näyttää yhä nousevan.

Kanalintulupien myynti alkaa - lue ensin tämä muistilista!

Myyntijärjestelmämme on vielä melko tuore. Kertaa sen vuoksi muutama asia etukäteen!

Blogit

Kasvisten lisäys voi tuhota ympäristön

Possunmaksan ja riistan syönti on ympäristöteko. Lihakilo tuottaa toki enemmän päästöjä kuin kasviskilo. Lihakilon korvaamiseksi voi kuitenkin joutua popsimaan useamman kilon kasviksia, pohtii erätiedottaja Aku Ahlholm.

Trendin harjalla - sinä ja minä

Kannattaa aina pitää tyylinsä, sillä aika ajoin se on muodikasta, kirjoittaa erätiedottaja Aku Ahlholm.