Siirry pääsisältöön
07.12.2020 Aku Ahlholm

Joulukuusiluvan saa nyt myös sovelluksella

Metsähallituksen joulukuusiluvan voi nyt hankkia myös kännykällä Eräluvat-sovelluksesta. Jos olet jo ladannut sovelluksen aiemmin, muista päivittää se ensin uuteen versioon!

27.11.2020 Aku Ahlholm

Tämän taimenen uskotaan kuteneen Suomessa neljästi

Venäjältä löytyi taimen, jonka arvellaan kuteneen Suomessa peräti neljä kertaa. Venäläiskalastaja sai taimenen verkolla Pääjärvestä jo syksyllä 2018, mutta lähetti kuvan kalaan kiinnitetystä tunnisteesta vasta tänä syksynä.

04.11.2020 Kirsi Suojoki

Vuoden 2021 kalastonhoitomaksu nyt myynnissä − hyvinvointia tuova lahjaidea yhä useammalle suomalaiselle

Vuoden 2021 kalastonhoitomaksu tuli myyntiin marraskuun alussa. Tänä kesänä kalastus sai paljon uusia harrastajia, ja kuluvan vuoden kalastonhoitomaksujen tuotto on ylittänyt jo 10 miljoonaa euroa. Metsähallitus kannustaa varmistamaan läheisen luontoharrastuksen jatkumisen antamalla kalastonhoitomaksun lahjaksi isänpäivänä tai jouluna, jolloin kalastusoikeus kestää koko alkavan kalenterivuoden.

04.11.2020 Kirsi Suojoki

Jagi 2021 guolleváriiddikšunmáksu vuovdimassii – buresveadjima buktán skeaŋkaidea ain dávjjit suopmelažžii

Jagi 2021 guolleváriiddikšunmáksu bođii vuovdimassii skábmamánu áigge. Dán gease guollebivdu geasuhii ođđa olbmuid mielde, ja vássán jagi guolleváriiddikšunmávssu sisaboahtu lea mannan 10 miljon euro badjel. Meahciráđđehus movttiidahttá sihkkarastit lagaš luondduáigeáji joatkašuvvama addimiin guolleváriiddikšunmávssu skeaŋkan áhčiidbeaivve dahje juovllaid, goas guollebivdoriekti bistá olles čuovvovaš kaleanddarjagi.

02.10.2020 Nelli Kihniä

Lupaostokset laskulle onnistuvat taas

Erälupien myyntijärjestelmän ongelmatilanne on korjattu ja lupia saa taas ostettua laskulle Erälupien palvelunumerosta ja asiakaspalvelupisteiltä.