Siirry pääsisältöön
31.08.2020 Tanja Vallo

Kuhmon ja Vaalan Vapapäivä-tapahtumat perutaan koronatilanteen vuoksi

Lauantaina 5. syyskuuta vietetään valtakunnallista Vapapäivää, jolloin alaikäiset pääsevät ilmaiseksi kalaan monille Metsähallituksen kalastuskohteille. Kuhmon Syväjärvellä ja Vaalan Manamansalossa Vapapäivä joudutaan kuitenkin perumaan huonontuneen koronavirustilanteen vuoksi. Vapapäivän järjestäjiä ovat Metsähallitus ja Suomen Vapaa-ajankalastajat.

28.08.2020 Aku Ahlholm

Vapapäivä lähestyy – lapset ilmaiseksi kalaan arvokalakohteille

Kaikki alaikäiset pääsevät ilmaiseksi kalastamaan arvokalakohteille lauantaina 5. syyskuuta. Vapapäivä-tapahtuma järjestetään tavallisesti kesäloman alun kunniaksi. Tänä vuonna kalastuskohteet avataan lapsille koulujen alkamisen kunniaksi. Kohteilla noudatetaan turvallisuusohjeita.

26.08.2020 Aku Ahlholm

Torstaina aletaan myydä Länsi- ja Etelä-Lapin lupia

Torstaina 27.8. metsästäjät voivat alkaa ostaa Metsähallituksen kanalinnustuslupia Kittilän, Kolarin, Muonion, Pellon, Rovaniemen, Ranuan, Simon, Keminmaan, Tervolan, Ylitornion ja Posion lupa-alueille. Lupia myydään nyt koko metsästyskaudelle, myös talvilinnustuskaudelle, jos se on sallittua kohteella.

24.08.2020 Tanja Vallo

Kanalintulupia Itä-Lappiin voi ostaa tiistaista alkaen

Metsähallituksen pienriistaluvat, joilla saa metsästää kanalintuja, tulevat myyntiin tällä viikolla alue kerrallaan. Tiistaina 25. elokuuta ovat vuorossa Salla, Savukoski, Pelkosenniemi, Sodankylä ja Kemijärvi.

20.08.2020 Aku Ahlholm

Kanalintulupien myynti jatkuu – lue ohjeet ja katso kiintiöt

Metsähallitus alkaa myydä kanalintulupia porrastetusti maanantaina 24.8.2020 alkavalla viikolla. Nyt myyntiin tulee metsästyskauden lopullinen kiintiö. Julkaisemme myytävien lupien määrät jokaiselle kohteelle erikseen.