Ifall du vill ha en svenskspråkig tidning ändra språket i Eräluvat-webbutiken till svenska

Fena är riktad till dem som betalat fiskevårdsavgiften för hela kalenderåret och tidningen utdelas för andra gången i vår. På tidningens baksida finns fiskekortet som visar fiskeövervakaren att fiskevårdsavgiften är betald.

Första numren av de mångsidiga fisketidningarna Suomu och svenskspråkiga Fena utkommer onsdagen den 9 maj. De som vid början av april har betalat fiskevårdsavgiften för ett kalenderår får tidningen. I fortsättningen utdelas tidningen alltid månadens sista torsdag fram till slutet av oktober. De som har betalat fiskevårdsavgiften i april får alltså tidningen den sista torsdagen i maj.

Varken Suomu eller Fena kan köpas som lösnummer, den delas endast ut till dem som har betalat fiskevårdsavgiften för ett kalenderår. Ifall du vill ha den svenskspråkiga tidningen, ändra språket i Eräluvat-webbutiken till svenska då du beställer fiskevårdsavgiften.

I de snart utkommande Fena numren berättas omfattande, underhållande och sakkunnigt om olika ämnen och fenomen inom fiske. Fena upplyser om var och hur man får fiska i Finland, samt för läsaren med sig från de södra kräftmjärdarna ända upp till harrvattnen i Finska armen.