Kuvakilpailuun voi osallistua julkaisemalla somessa kuvan erähistoriakohteelta ja merkitsemällä sen #eräluvat ja #erähistoria. Kevään kisan voittaja on nyt valittu ja kesän kuvakilpailu avattu!

Kevään #erähistoria-kuvakisan voittanut Tuomo Kilpi kuvasi kalastusta Keisarilliset lohivedet -erähistoriakohteella Kotkan Langinkoskella. Hyvään kuvaan liittyy aina myös hyvä tarina, ja kilpailun raatia viehättikin Tuomon hieno kalastusmyssy, joka oli vaimon tekemä ja ensimmäistä kertaa päässä. Pipo näytti toimivan, sillä saalistakin tuli. Raatiin kuuluvat juontaja Mikko Peltsi Peltola ja kuvaaja Mika Viitanen sekä Metsähallituksesta Aku Ahlholm ja Tanja Vallo.

 

Kesän #erähistoria-kuvakisan voitti Instagram-kuvallaan @tuomo.kilpi: "My wife made me a new cool fishing hat and today I gave it a chance. Morning fishing at Langinkoski gave me a fat and nice fresh sea trout so the hat took its place."

#Erähistoria-kuvakilpailu jatkuu kesäkisan merkeissä. Kilpailuun voit osallistua julkaisemalla Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä kuvan joltain erähistoriakohteelta ja merkitsemällä sen #eräluvat ja #erähistoria. Kisa jatkuu elokuun loppuun saakka. Toinen iPad lähtee kesän kuvakisan voittajalle alkusyksyllä.

Tutustu erähistoriakohteisiin >