Metsähallituksen lehti kalastajille on kolahtanut postilaatikoihin. Tuikki-lehden saavat ilmaiseksi kotiinsa postitettuna kaikki, jotka viime vuonna hankkivat kalastusluvan Metsähallitukselta.

Tämän vuoden Tuikissa muun muassa
- pilkitään erämaassa ja lipotaan kaupungissa
- perehdytään paikallisten kalastuslupiin Ylä-Lapin joilla
- tutustutaan suosiotaan kasvattavaan haukiperhostukseen
- yritetään pelastaa meriharjusta.

Lehti sisältää myös perinteiset kalastuslupasivut, joilla on tiivistetysti kerrottu erilaisista luvista valtion vesille sekä tilanteista, joissa luvan tarvitset.

Lehti on luettavissa myös Eräluvat.fi:n lehtiarkistossa >

Anna palautetta Tuikista >

Usein kysyttyä:

Miksi en saanut lehteä, vaikka olen ostanut kalastusluvan viime vuonna?
Mikäli olet tilausvaiheessa ilmoittanut osoitteesi puutteellisesti, on se saatettu poistaa postituslistalta. Lehtiä ei myöskään postiteta ulkomailla sijaitseviin osoitteisiin. Jos lehteä ei postin mukana kuulu, eivätkä edellä mainitut syyt sitä selitä, olethan yhteydessä puhelinpalveluumme 020 69 2424.

Miksi sain lehteä useamman kappaleen?
Postituslistalta poistetaan täysin identtiset rivit, eli samalla nimellä ja osoitteella luvan hankkineiden ei pitäisi olla listalla useammin kuin kerran. Mikäli olet ilmoittanut esimerkiksi osoitteesi hieman eri muodossa eri kerroilla, tuplapostitus on mahdollista. Näissä tapauksissa kannattaa hyvä laittaa kiertämään ja lahjoittaa toinen Tuikki eteenpäin jollekulle, joka ei sitä muuten kotiinsa kannettuna saisi!