Metsähallituksen lehti kalastajille kolahtaa tällä viikolla postilaatikoihin ympäri Suomen. Tuikki-lehden saavat ilmaiseksi kotiin postitettuna kaikki edellisvuonna Metsähallituksen kalastusluvan hankkineet.

Tänä vuonna Tuikissa
…pohditaan mikä innostaa nuoren kalastamaan
…zoomataan suomuihin ja seurataan lohen elämää
…juhlitaan lehden kymmenvuotista taivalta kokkaamalla juhlaruokaa harjuksesta tv-kokin reseptin mukaan
…kerrotaan kalavaleita
ja paljon muuta!

Mukana myös perinteiset kalastuslupasivut, joilta löydät tiivistelmän erilaisista luvista valtion vesille sekä tilanteista, joissa luvan tarvitset.

Lehti on luettavissa myös Eräluvat.fi:ssa >

Usein kysyttyä:

Miksi en saanut lehteä, vaikka olen ostanut kalastusluvan viime vuonna?
Mikäli olet tilausvaiheessa ilmoittanut osoitteesi puutteellisesti, on se voitu poistaa postituslistalta. Lehtiä ei myöskään postiteta ulkomailla sijaitseviin osoitteisiin. Jos lehteä ei postin mukana kuulu, eivätkä edellä mainitut syyt sitä selitä, olethan yhteydessä puhelinpalveluumme 020 69 2424.

Miksi sain lehteä useamman kappaleen?
Postituslistalta poistetaan täysin identtiset rivit, eli samalla nimellä ja osoitteella luvan hankkineiden ei pitäisi olla listalla useammin kuin kerran. Mikäli olet ilmoittanut esimerkiksi osoitteesi hieman eri muodossa eri kerroilla, tuplapostitus on mahdollista. Näissä tapauksissa hyvä kannattaa laittaa kiertämään ja lahjoittaa toinen Tuikki eteenpäin jollekin, joka ei sitä muuten kotiin kannettuna saisi!