Kalastonhoitomaksun koko vuodeksi maksaneet saivat tänä vuonna kiitoksena paperisen Suomu-lehden. Suomalaisen kalastajan lehti on nyt luettavissa vapaasti verkossa suomeksi ja ruotsiksi.

Tänä vuonna kalastonhoitomaksun koko vuodeksi maksaneet saivat kotiin jaettuna Suomu-lehden, jonka voi nyt lukea vapaasti suomeksi tai ruotsiksi.

Lehden takakannessa oli kalakortti, joka kelpasi kalastuksenvalvojille osoitukseksi siitä, että kalastonhoitomaksu on maksettu. Suomu julkaistaan ja jaetaan myös vuonna 2018 heille, jotka maksavat kalastonhoitomaksun koko vuodeksi.

Suomu on lehti suomalaisille kalastajille. Sen artikkelit koskevat muun muassa suomalaisen kalastuksen kehittymistä, ajankohtaisia asioita, kalastuksenvalvontaa, saaliinkäsittelyohjeita sekä kalastuksen tulevaisuutta.

Suomun toimituskuntaan kuuluvat maa- ja metsätalousministeriö, Metsähallitus, Ely-keskus, Luonnonvarakeskus, Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ry, Kalatalouden Keskusliitto sekä Suomen sisävesiammattikalastajat ry.