Jos haluat ruotsinkielisen lehden, vaihda verkkokaupan asiointikieleksi ruotsi.

Kalastonhoitomaksun kalenterivuodeksi maksaneille suunnattu kalastuslehti Suomu jaetaan tänä keväänä toista kertaa. Lehden takakannessa on kalastuskortti, joka kelpaa kalastuksenvalvojalle osoitukseksi siitä, että kalastonhoitomaksu on kunnossa.

Monipuolinen kalastuslehti Suomu ja ruotsinkielinen Fena jaetaan ensimmäisen kerran keskiviikkona 9. toukokuuta. Ensimmäisessä jaossa lehden saavat he, jotka ovat maksaneet kalastonhoitomaksun kalenterivuodeksi maaliskuun aikana. Jatkossa lehti jaetaan aina kuukauden viimeinen torstai lokakuun loppuun saakka. Huhtikuussa kalastonhoitomaksun maksaneille lehti jaetaan siis toukokuun viimeinen torstai.

Suomua ja Fenaa ei voi ostaa irtonumerona, vaan sen saavat vain kalastonhoitomaksun kalenterivuodeksi maksaneet. Jos haluat ruotsinkielisen lehden, valitse Erälupien verkkokaupassa asiointikieleksi ruotsi, kun ostat kalastonhoitomaksun.

Pian ilmestyvän Suomun lehdillä kerrotaan laajasti kalastuksen eri aiheista ja ilmiöistä viihdyttävästi sekä asiantuntevasti. Suomu opastaa, missä ja miten Suomessa saa kalastaa ja vie lukijansa etelän rapumerroilta aina käsivarren harjusvesille.