Asiakkaat, jotka ovat ostaneet Metsähallituksen pienriistaluvan Eräluvat-puhelinpalvelun kautta, eivät ole toistaiseksi voineet jättää saalispalautetta. Vikaa korjataan parhaillaan.

Uutista on päivitetty 25.9.2019: aikaisemmin tiedotettiin, että saalispalautetta voisi antaa viikolla 39, mutta järjestelmä saadaan päivitettyä vasta aikaisintaan viikolla 40.

Palautetta pääsee antamaan sivulla saalispalaute.eraluvat.fi syöttämällä lupa-alueen ja luvan numeron. Puhelimitse ostettujen lupien tapauksessa järjestelmä ei kuitenkaan hyväksy syötettyjä tietoja, vaikka ne olisivat oikein. Kyseessä on virhe, jota korjataan parhaillaan. Saalispalautetta pääsee antamaan aaikaisintaan viikolla 40, mutta ongelman korjaantumisesta tiedotetaan vielä erikseen Eräluvat.fi:n uutispalstalla. Pahoittelemme asiakkaillemme aiheutunutta vaivaa.

Verkkokaupasta ostettujen pienriistalupien kohdalla vastaavaa ongelmaa ei ole. Näistä luvista saalispalautetta voi jättää Eräluvat-verkkokaupan asiakastilillä näkyvän linkin kautta tai sivulla saalispalaute.eraluvat.fi.