Metsähallituksen lehti metsästäjille on kolahtanut postilaatikoihin. Kieppi-lehden saavat ilmaiseksi kotiinsa postitettuna kaikki, jotka viime vuonna hankkivat metsästysluvan Metsähallitukselta.

Tämän vuoden Kiepissä muun muassa
- jahdataan vuoden viimeistä metsoa talvisessa Pellossa
- valokuvataan karhuperhettä luvan kanssa
- pystytetään metsästäjän leiri jättämättä jälkiä ympäristöön
- koulutetaan metsästyskoiraa.

Lehti sisältää myös perinteiset metsästyslupasivut, joilla tiivistetysti kerrotaan erilaisista luvista valtion metsästysmaille.

Lehti on luettavissa myös Eräluvat.fi:n lehtiarkistossa >

Anna palautetta Kiepistä >

Usein kysyttyä:

Miksi en saanut lehteä, vaikka olen ostanut metsästysluvan viime vuonna?
Mikäli olet tilausvaiheessa ilmoittanut osoitteesi puutteellisesti, on se saatettu poistaa postituslistalta. Lehtiä ei myöskään postiteta ulkomailla sijaitseviin osoitteisiin. Jos lehteä ei postin mukana kuulu, eivätkä edellä mainitut syyt sitä selitä, olethan yhteydessä puhelinpalveluumme 020 69 2424.

Miksi sain lehteä useamman kappaleen?
Postituslistalta poistetaan täysin identtiset rivit, eli samalla nimellä ja osoitteella luvan hankkineiden ei pitäisi olla listalla useammin kuin kerran. Mikäli olet ilmoittanut esimerkiksi osoitteesi hieman eri muodossa eri kerroilla, tuplapostitus on mahdollista. Näissä tapauksissa kannattaa hyvä laittaa kiertämään ja lahjoittaa toinen Kieppi eteenpäin jollekulle, joka ei sitä muuten kotiinsa kannettuna saisi!