Vuoden toinen uutiskirje kalastonhoitomaksun maksaneille on ilmestynyt. Uutiskirjeen aiheina ovat esimerkiksi uudet ja hyödylliset verkkosivustot vapaa-ajankalastajille sekä kuulumiset kevään ja kesän nuorisotapahtumista - entä oletko jo nähnyt suosituksi nousseen, hulvattoman mainosvideon? Uutiskirjeeseen voi tutustua myös oheisesta nettilinkistä, mikäli sitä ei ole sähköpostitse saanut.

Lue kalastonhoitomaksun uutiskirje 2/2017

Ensimmäinen uutiskirje kalastonhoitomaksun maksaneille julkaistiin tammikuussa, ja sen saivat kaikki viime vuonna kalastonhoitomaksun maksaneet. Tämän toisen uutiskirjeen saivat heidän lisäkseen tänä vuonna maksun suorittaneet ja sähköpostiosoitteensa siinä yhteydessä rekisteriin antaneet. Loppuvuodesta lähetetään todennäköisesti vielä kolmas uutiskirje, jonka saavat tämän vuoden aikana kalastonhoitomaksun maksaneet kalastajat ja jossa käsitellään vuodenvaihteen ajankohtaisia kalastusasioita.

Kalastonhoitomaksun uutiskirjettä ei voi tilata, mutta muita Metsähallituksen Eräpalveluiden uutiskirjeitä voi. Jos siis kalastus- tai metsästysaiheiset uutiset kiinnostavat, käy tilaamassa uutiskirjeemme: Uutiskirjeen tilaus