Blogi
Hannaleena Aarnio
erikoissuunnittelija

Jokunen vuosi sitten kirjoittelin Metsästäjälehteen Metsähallituksen eräasioiden nettisivuista. Jutun innoittamana sain osuvan asiakaspalautteen: ”tiedot ovat netissä hajallaan eri sivuilla, luovutan ja odotan kunnes löytyy yhdestä paikasta”. Tuolloin itsekin asiasta haaveilin. Vierähti muutama vuosi, kunnes tuli aika, että tätä toivetta pääsin toteuttamaan.

Sivustoa rakentaessa olen pyrkinyt ottamaan huomioon toiveita, joita on vuosien aikana sadellut. Toiveita on tullut asiakkailta mutta myös omalta työväeltä. Paljon on vielä työn alla, ja sivustoa täydennetään ja toimivuutta kehitetään edelleen. Myös verkko-ostamista parannetaan kuluvan vuoden aikana.

Nyt on mainio aika antaa kukkia ja keppejä. Toiveita ja villejäkin ajatuksia otan ilolla vastaan. Vain maa ja taivas, ynnä tekniset rajoitteet, ovat rajana. Ja toki lainsäädäntö, joka määrittelee toiminnan perusteet ja sen mitä lupia tarvitaan.

Toivottavasti löydätte haluamanne tiedot vaivattomasti, viihdytte sekä löydätte samalle vastauksen siihen, miksi lupa on sijoitus luontoon.