Myyntijärjestelmämme on vielä melko tuore. Kertaa sen vuoksi muutama asia etukäteen!

  1. Luo uudet tunnukset verkkokauppaan, mikäli et niitä vielä luonut 2015!
  2. Kysy kaverisi syntymäaikaa ja osoitetta, jos varaat tälle lupia. Hetun loppuosaa ei tarvita.
  3. Laskua ei voi enää toimittaa toiselle. Varaaja saa laskun kaikista varaamistaan luvista.
  4. Lupaa ei enää tarvitse maksaa heti vaan voi tehdä varauksen. Jos teet varauksen verkkokaupasta, lupa on maksettava kaksi viikkoa (14 vrk) ennen luvan alkua tai se peruuntuu automaattisesti. Jos teet varauksen puhelimitse, lupa on peruttava itse ennen eräpäivää.
  5. Verkkokaupassa yksi henkilö voi tehdä varauksen enintään 10 metsästysvuorokaudelle (esim. 2 vrk:n lupa 5:lle henkilölle). Jos luvan maksaa heti, voi ostaa enemmän kuin 10 vrk lupia samalla kertaa.
  6. Puhelinmyynnin kautta voi yhdellä puhelulla ostaa luvat korkeintaan kymmenelle hengelle yhdelle metsästysjaksolle. Itselleen voi tilata luvat korkeintaan kymmenelle lupavuorokaudelle (voivat olla eri metsästysjaksoille tai alueille).
  7. Mobiililaitteista ohjaudut automaattisesti Eräluvat-verkkokaupan mobiiliversioon.
  8. Vanhat ”mobiililuvat”, joissa soitettiin automaattinumeroon ja lupa tuli tekstiviestillä, eivät ole enää käytössä pienriistaluvissa.
  9. Lupia voi ostaa koko ajan aloituspäivistä lähtien. Kiintiötilanteen näkee verkkokaupasta. Lupia myydään aloitusviikosta alkaen verkkokaupassa ja palvelunumerossa 020 69 2424 sekä 13.6. alkaen myös näissä asiakaspalvelupisteissä

Lisää kanalintuluvista!

Luo uudet tunnukset verkkokauppaan!

Tilaa Eräluvat-uutiskirje!